KEDVES KOPÓBARÁT!

Örömmel értesítünk, hogy "Az Erdélyi Kopóért Közhasznú Alapítvány" megkezdte működését e csodálatos, ám nagy veszélyben lévő régi kutyafajtánk népszerűsítése, elterjesztése, minőségi tenyésztése terén.

Első lépéseként elindítja az

ELSŐ ORSZÁGOS ERDÉLYI KOPÓ ÁLLOMÁNYFELMÉRÉST!!!

A felmérés célja, hogy számbavéve az összes fellelhető erdélyi kopót, kiválasszuk a legjobbakat, melyek a későbbiekben az Alapítvány tenyésztési programjának alapját képezik majd. Ez a program lehetőséget ad arra is, hogy megismerjük mindazokat, akik szeretik, becsülik ezt a nemes kopófajtát. Így természetesen várjuk jelentkezését azoknak is, akik bár nem tartanak erdélyi kopót, bármilyen formában segíteni szeretnék az Alapítvány munkáját!Kérünk mindenkit, hogy a saját, vagy a környezetében található, akár származási lap nélküli erdélyi kopóról minél pontosabban töltse ki a mellékelt kérdőívet, és azt küldje el címünkre. Kérjük, hogy lehetőségeihez képest terjessze ezt a felhívást, hogy minél többen kapcsolódhassanak az Alapítvány munkájához!

Az adatok feldolgozása folyamatos, szándékaink szerint a 2004. szeptemberében Kecskeméten megrendezésre kerülő magyar kutyafajták világtalálkozóján már az állományfelmérés eredményeiről is beszámolhatunk. Az Erdélyi Kopóért Közhasznú Alapítvány tevékenysége mindenki számára nyitott, ötleteket, segítséget szívesen fogadunk! További információk: Kiss Boglárka 0630 9974498.

Az állományfelmérő Excel kérdőív itt tölthető le: kopokerdoiv.xls Kitöltést követően az alábbi címre csatolt fájlként elküldhető: e-mail: erdelyikopo@freemail.hu

Segítségét köszönjük!